BO Oil 2T6 two stroke Semi Synthetic - 1 liter

BO Oil 2T6 two stroke Semi Synthetic - 1 liter
Merk: BO Motor Oil
Model: 001-4401
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €11,50
Aantal:  
TWO STROKE SYNTHETIC is een synthetisch smeermiddel voor lucht en watergekoelde tweetakt-benzinemotoren. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor hoogtoerige tweetaktmotoren voor motoren met meng- of afzonderlijke smering. Zij verzekert een aanzienlijke schonere verbranding en bezit tevens een groot smeervermogen en een zeer hoge thermische stabiliteit. Zij vermindert in aanzienlijke mate de vorming van rook.
 
BESCHRIJVING ;
TWO STROKE SYNTHETIC is een synthetisch smeermiddel voor luchtgekoelde 2-taktbenzinemotoren.  Deze olie is speciaal ontwikkeld voor de tweetaktmotoren van moto’s met meng- of afzonderlijke smering.  Zij verzekert een aanzienlijke properheid van de motor en bezit tevens een groot smeervermogen en een zeer hoge thermische stabiliteit.  Zij vermindert in aanzienlijke mate de vorming van rook.
 
 
TOEPASSINGEN ;
Door zijn universele karakter kan TWO STROKE SYNTHETIC eveneens gebruikt worden zowel bij motoren met een kleine cilinderinhoud als bij zware moto’s.  Voldoet aan de eisen van een hoog specifiek vermogen zoals bij Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Honda, KTM, TM,enz.
 
 
SPECIFICATIES ;
API
TC
JASO
FC
 
 
TYPISCHE KENMERKEN ;
Test
Methode
Eenheid
Gemiddeld resultaat
Dichtheid bij 15°C
D 4052
kg / m³
895
Viscositeit bij 40°C
D 445
cSt
55,30
Viscositeit bij 100°C
D 445
cSt
9,70
Viscositeitsindex
D 2270
-
162
TBN
D 2896
g KOH/kg
1,2
Kleur
 
 
rood
© MX-Zeeland.nl - Sluis, The Netherlands 2021. All rights reserved.